ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Hotel Nikopolis Thessaloniki: To νέο πρόσωπο ενός μοναδικού ξενοδοχείου (VIDEO)

Hotel Nikopolis Thessaloniki: To νέο πρόσωπο ενός μοναδικού ξενοδοχείου (VIDEO)


Ένα από τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης είναι το Hotel Nikopolis Thessaloniki ένα μοναδικό Boutique City Resort 5 αστέρων, χτισμένο σε έκταση 25.000 στρεμμάτων, στις παρυφές
της πόλης, μόλις 3 χλμ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», 8 χλμ. και μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 45 λεπτά από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής. Το Hotel Nikopolis Thessaloniki υποδέχεται το φετινό χειμώνα με ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο!

Έχοντας συμπληρώσει 15 χρόνια λαμπρής πορείας στον χώρο της ξενοδοχειακής υποδομής της Θεσσαλονίκης, άνοιξε την άνοιξη του 2003, προχώρησε φέτος σε μια σειρά εντυπωσιακών ανακαινίσεων και new entries στις ήδη σπουδαίες επισιτιστικές δομές του.
Ο σχεδιασμός του rebranding του ξενοδοχείου, η ολόφρεσκια νέα του ταυτότητα οφείλεται στον Περικλή Πηλείδη. Ένας από τους εμπειρότερους ανθρώπους στο χώρο της οπτικής και όχι μόνο επικοινωνίας στην Ελλάδα στον οποίο οφείλουμε τρεις δεκαετίες τώρα το λανσάρισμα και την ανανέωση μερικών από τα πιο πετυχημένα εμπορικά σήματα της χώρας. To rebranding του Hotel Nikopolis Thessaloniki αποτελεί μια από τις πιο δυνατές εκπλήξεις της εποχής που ξεκινά.
Ο σχεδιασμός των χώρων κρύβει ένα εξίσου δυνατό χαρτί πίσω του. Τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Άκη Μπογδάνο. Απόφοιτος της Αρχιτεκτονική Σχολή ΑΠΘ και με MA στο Industrial design, στο Domus Academy του Μιλάνου, έχει υπογράψει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα καταστήματα, χώρους εστίασης και αναψυχής, χώρους εργασίας, ξενοδοχεία και κατοικίες που είδαμε από το 1991.
Η φιλοσοφία  της ανακαίνισης βασίστηκε στην έννοια του Νερού. Καθώς η μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στα Βαλκάνια, κυριαρχεί στο κέντρο τους ξενοδοχείου υποβάλλοντας μοναδικά τη σχέση του με το νερό και παίρνοντας υπόψην πως βρισκόμαστε σε μία παραθαλάσσια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, και σε ακτίνα αναπνοής από τις παραλίες της Χαλκιδικής έδωσαν στο νερό κυρίαρχο ρόλο.

Το Νερό, ένα από τα πιο καθοριστικά και ζωογόνα συστατικά στον πλανήτη γη, έδωσε την έμπνευση για το συνολικό rebranding καθώς και για την πλήρη ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου. Το πολύτιμο στοιχείο της φύσης «κυκλοφορεί» με κάθε τρόπο, σε κάθε γωνιά του Nikopolis.
To νέο πρόσωπο του ξενοδοχείου χρειάστηκε ενάμιση χρόνο εντατικών προσπαθειών και μάλιστα σε λειτουργία καθώς το ξενοδοχείο δεν έκλεισε ούτε μια στιγμή. Από το 2016 ξεκίνησε ένα μαζικό έργο ανακαίνισης με πρώτο σταθμό το εστιατόριο Dome, και το μπαρ της πισίνας Aquarella.
Το νέο εστιατόριο DOME REAL CUISINE είναι μια γαστρονομική αποκάλυψη που ξετυλίγει τα μυστικά της διεθνής κουζίνας και σερβίρει πάθος, δημιουργικότητα μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του σεφ Στέφανου Σταμίδη. Με επιλεγμένα κρεατικά να αποτελούν τον κορμό του μενού. Στο ωριμαντήριο που δεσπόζει στην σάλα του εστιατορίου πραγματοποιείται η διαδικασία σιτέματος των διαφόρων κοπών τα οποία ψήνονται στον μαντεμένιο φούρνο με βιολογικά κάρβουνα ελιάς σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και δεύτερο δυνατό χαρτί του τα εποχιακά λαχανικά που καλλιεργούνται κυρίως στον κήπο τους με 100% βιολογικές συνθήκες.
Δεύτερο σημείο το vέο AQUARELLA BAR με την μεγαλύτερη πισίνα της Θεσσαλονίκης. Ο χώρος ενσαρκώνει την ουσία ενός θέρετρου που αποπνέει το ξενοδοχείο και είναι εξαιρετικά δημοφιλής από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Προσφέρει διαφορετικά είδη καφέ, τσάι, χυμούς, αναψυκτικά και μια μεγάλη ποικιλία από σνακ.
Ακολούθησε το 2017 η δημιουργία του εστιατορίου KASAI TEPPANYAKI & SUSHI, ένα ιαπωνικό εστιατόριο με Nikkei κουζίνα και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2017 με την ανακαίνιση του NEREAU BAR και του LOBBY.
Η μεγάλη έκπληξη του καλοκαιρού που πέρασε ήταν το KASAI TEPPANYAKI & SUSHI. Bγαλμένο από τη μίνιμαλ γιαπωνέζικη σικ αισθητική, υπό το φως του φεγγαριού και με τo elegant touch, το “Kasai Teppanyaki & Sushi Restaurant”, μας ταξίδεψε σε μονοπάτια βγαλμένα από την Ιαπωνική και τη Nikkei κουζίνα. Επιστρέφει δυναμικά το επόμενο καλοκαίρι.
Τέλος στο Lobby το NEREAU BAR δεσπόζει ήδη στην είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα κράμα κοσμοπολιτισμού και άνεσης, το πιο εντυπωσιακό bar για κάθε στιγμή της ημέρας με θέα στο μπλε του νερού και υλικά στιβαρά στα έπιπλα και τα διακοσμητικά του στοιχεία αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο γνωριμίας με το νέο πρόσωπο του ξενοδοχείου.
Το HOTEL NIKOPOLIS THESSALONIKI μας υποδέχεται αυτό το χειμώνα με το νέο του πρόσωπο. Ένα πρόσωπο συναρπαστικό που κερδίζει την καρδιά του ταξιδιώτη αλλά και του Θεσσαλονικιού που το διαλέγει για τους υπέροχους χώρους εστίασης που διαθέτει.

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου