ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ένας χρόνος χωρίς τον Στάθη Ψάλτη - Οι καλύτερες ατάκες του αξέχαστου ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρόνος χωρίς τον Στάθη Ψάλτη - Οι καλύτερες ατάκες του αξέχαστου ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του σπουδαίου κωμικού Στάθη Ψάλτη. Ο ηθοποιός «έφυγε» στα 66 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο. Γεννήθηκε στο Βελό Κορινθίας το 1948 και όταν ήταν 11 ετών μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Πρωταγωνίστησε δίπλα σε μεγάλα ονόματα του θεάτρου όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Σωτήρης Μουστάκας, ενώ έχουν γραφτεί στην «ιστορία» οι ταινίες που πρωταγωνιστούσε με την Καίτη Φίνουτην «χρυσή εποχή» της βιντεοκασέτας την δεκαετία του 80. Η τελευταία του σύζυγος ήταν ηΧριστίνα Ψάλτη με την οποία είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2006.

Ταινίες σταθμός στην καριέρα του θεωρούνται το «Βασικά Καλησπέρα σας», «Καμικάζι Αγάπη μου», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια». Παράλληλα πρωταγωνίστησε και σε σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως ο «Συμβολαιογράφος», «Τμήμα Ηθών» και «Καλημέρα Ζωή».

Παράλληλα ο Στάθης Ψάλτης, πρωταγωνίστησε σε αρκετές επιθεωρήσεις ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν στην ταινία «Καζαντζάκης», όπου έπαιζε το ρόλο του ηγούμενου Μονής Σχοινά.

Δείτε το βίντεο-Οι καλύτερες ατάκες του αξέχαστου ηθοποιού 



enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου